Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-01-13 13:31:39 +0200 Nu trebuie niciodată să ne îndoim de intuiția unei mame. Imari Shelton, o adolescentă de 19 ani, și-a schimbat viața urmând sfaturile părintești. O tânără a câștigat la loterie datorită mamei sale

O tânără a câștigat la loterie datorită mamei sale

O tânără a câștigat la loterie datorită mamei sale 470 900
Nu trebuie niciodată să ne îndoim de intuiția unei mame. Imari Shelton, o adolescentă de 19 ani, și-a schimbat viața urmând sfaturile părintești.

Părinții ne sunt alături încă din prima clipă de viață și indiferent de vârstă, aceștia continuă să ne poarte grija și să ne ofere sfaturi ori de cate ori avem nevoie.

Acesta este și cazul lui Imari Shelton, o adolescentă de 19 ani a cărei viață s-a schimbat peste noapte doar pentru că a știut când “să asculte” de mama sa. Fata a decis să își încerce norocul și a cumpărat câteva bilete la Powerball, una dintre cele mai importante loterii din America de Nord.

Totul a pornit ca un joc, având în vedere că Imari nici măcar nu a urmărit extragerea. Aceasta nu se aștepta să câștige, așa că a mers la culcare, uitând de bilet. Dimineața a putut să împartă vestea cea mare cu mama sa, care inițial a crezut că glumește.

Imari intenționază să investească o mare parte din sumă în educație, fiind studentă la drept. De asemenea, intenționează să mai joace la loterie din când în când, având în vedere că statisticile confirmă faptul că are aceleași șanse de câștig ca orice participant.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI