Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-05-04 17:46:20 +0300 Există un moment în care orice mamă renunță să mai aibă așteptări și îmbrățișează realitatea... O zi din viața unei mame: Așteptări vs. Realitate

O zi din viața unei mame: Așteptări vs. Realitate

O zi din viața unei mame: Așteptări vs. Realitate 470 900
Există un moment în care orice mamă renunță să mai aibă așteptări și îmbrățișează realitatea...

      Dormitul

Așteptări: Ai impresia că măcar într-un weekend te poți ridica din pat după ora 12 și asta doar în momentul în care te simți cu adevărat odihnită.

Realitate: Dă vina pe obișnuintă sau pe conștiința ta. Tu alegi! Însă, imediat ce soarele va răsări, fiecare celulă din corpul tău îți va da de veste că este timpul să pregătești micul dejun sau să ai grijă de nevoile copilului tău.

      Micul dejun în pat

Așteptări: Speri ca măcar o dată pe lună sau pe an să fii surprinsă de către soț sau copil cu un mic dejun în pat unde să poți regăsi mâncarea ta preferată alături de o cană mare de cafea

Realitate: Cel mai probabil, singura dată când vei lua micul dejun în pat va fi alături de copilul tău și asta doar dacă ești forțată de circumstanțe. Știi mai bine ca oricine cât de greu ies petele de pe așternuturi...

      Florile

Așteptări: Să fie oare un curier cu un buchet mare de flori și un mesaj emoționant cel care sună la ușă? Să fie oare aceasta ziua în care soțul și copilul au realizat cât de multe faci pentru fericirea lor?

Realitate: Ei bine, nu. La ușă este doar poștașul cu o nouă factură. Însă, nu e nici o problemă. Deja te-ai obișnuit cu ideea că vei primi un buchet de flori doar la ocazii speciale sau dacă cele mai importante persoane din viața ta ți-au greșit cu ceva. Nimic nu spune mai bine îmi pare rău decât un buchet de flori... Chiar și unul luat pe fugă din supermarket. Gestul contează, nu?

      Pregătirile

Așteptări: Ai parte după mult timp de o ieșire în oraș cu soțul tău, iar copilul pare să se bucure pentru tine și te susține, stând liniștit și lăsându-te să te pregătești.

Realitate: Vei avea parte de suficient timp pentru tine atunci când copilul nu va mai fi copil și va pleca de acasă. De ce să începi de acum să îi simți lipsa? Te va însoți peste tot, oferindu-ți sfaturi și stându-ți în drum, ceea ce te va face să nici nu îți mai dorești să pleci de acasă.

     O baie relaxantă

Așteptări: Sigur că vei avea timp pentru o baie lungă, relaxantă și liniștitoare. Sigur că nimeni nu te va întrerupe și te vei putea bucura de un pahar de vin, o carte bună sau de muzica ta preferată în timp ce simți cum ți se relaxează fiecare mușchi din corp.

Realitate: Sigur că este mult mai probabil să faci un duș pe fugă decât să ai o oră la dispoziție doar să stai în cadă. Cel mai probabil, soțul sau copilul vor avea nevoie de ceva urgent și nu vei avea încotro decât să îți întrerupi micul moment de relaxare și să te conformezi nevoilor acestora.

      Cumpărăturile

Așteptări: Orice femeie are nevoie ca din când în când să meargă la cumpărături. Chiar dacă ai un copil, o să ai cu siguranță timp și pentru tine, pentru a te relaxa probând pantofi și rochii. Iar soțul și copilul tău vor înțelege asta mai bine ca oricine, pentru că observă câte faci pentru ei și consideră că meriți din plin să te relaxezi așa cum îți place.

Realitate: Din păcate, majoritatea cumpărăturilor pe care le vei face vor fi cele din supermarket, inclusiv pentru haine. Atunci când vei avea cu adevărată nevoie de haine sau pantofi pentru că nu mai ai nimic adecvat sezonului, vei da o fugă prin magazine și vei lua prima rochie/bluză/pereche de pantaloni care îți va veni bine și care se va potrivi în cât mai multe contexte sociale.

Sursa: Popsugar.com

Comentarii

Neutral avatar
  • Boy avatar
    doru soltuz Iulie 26, 2016 10:56 AM

    realitatea "cruda" asta e!:) Foarte fain articolul.

Articole similare


PARTENERI