Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-08-31 15:57:13 +0300 Piureu portocaliu

Piureu portocaliu

Piureu portocaliu 470 900
Oare la ce se referă această denumire?

De ce e portocaliu poate vă întrebați.

Datorită lintei roșii și a morcovului, piureul capătă această nuanță.

Pentru a prepara acest piure, vă trebuie următoarele ingrediente:

•    30 grame linte roșie

•    1 morcov

•    50 grame de dovlecel

•    1 ceapă mica 

•    1 lingură de suc de lămâie

Cum se prepară?

1.    Într-o oală fierbe 1 L de apă. După ce a clocotit, adaugă lintea, iar după 10 minute și celelalte legume;

2.    Lăsați- le să fiarbă împreună la foc mic 20 de minute. Dacă lichidul scade, mai adaugă puțină apă clocotită;

3.    După ce au fiert, înlătură ceapa, strecoară legumele și pasează-le, adăugând apoi și sucul de lămâie.

Legumele portocalii previn cancerul de stomac datorită beta-carotenului conținut.

Această rețetă este recomandată de dna. Eugenia Dobrescu – technician nutritionist, pentru
bebelușii de 7 – 8 luni.
 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători