Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-07 16:23:00 +0200 Olivia este o fată de 7 ani care nu simte foamea, durerea sau oboseala. Povestea Oliviei Farnsworth

Povestea Oliviei Farnsworth

Povestea Oliviei Farnsworth 470 900
Olivia este o fată de 7 ani care nu simte foamea, durerea sau oboseala.

Olivia Farnsworth este o mică fată minune a cărei poveste face înconjurul lumii. Aceasta este singura persoană din întreaga lume care deține cele 3 simptome ale anomaliei cromozomului 6. Lipsa cromozomului 6 este o afecțiune rară care o împiedică pe Olivia să simtă foamea, oboseala sau durere.

Aceasta a fost diagnosticatp la vârsta de 5 ani când a căzut și unul dintre dinți i-a străpuns buza de jos. Chiar dacă a avut nevoie de operație, Olivia nu a simțit deloc durerea, fapt care a șocat atât familia, cât și medicii.

„Încă de când era un bebeluș am crezut că era puțin bizar că plângea foarte rar. Obișnuiam să spun tuturor faptul că bebelușul meu are super puteri și nu simte durerea, însă nu îmi îmaginam că este adevărat! Când a căzut și s-a rănit, dar totuși nu simțea durerea, doctorii au știut imediat că ceva nu este în regulă.”

În prezent, Olivia duce o viață normală. Ea mănâncă, însă nu pentru că îi este foame, ci pentru că cineva are grijă ca aceasta să se alimenteze corect și să își ia medicamentele. Copilul nu este afectat de faptul că este diferită pentru că se comportă la fel ca toți copiii de vârsta ei.  

1 din 200 de bebeluși se naște cu o afecțiune cromozomială, însă fiecare este diferit, ceea e îi face cu adevărat speciali pe fiecare dintre ei.

Sursa: express.co.uk

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători