Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-07 11:22:20 +0200 Află mai multe despre efectele pe care le poate avea fumatul asupra ta și a copilului tău și renunță înainte de a fi prea târziu! Renunță la fumat!

Renunță la fumat!

Renunță la fumat! 470 900
Află mai multe despre efectele pe care le poate avea fumatul asupra ta și a copilului tău și renunță înainte de a fi prea târziu!

Dacă ești gravidă sau o proaspătă mămică atunci ai mai multe motive demne de luat în serios pentru a renunț la fumat. Unele dintre acestea sunt legate de starea de sănătate a fumătorilor, altele vizează starea de sănătate a copiilor care au părinții fumători. Să analizăm puțin aceste motive.

Copiii cu părinți fumători sunt mai predispuși următoarelor afecțiuni:

1. Greutate mică la naștere

2. Astm

3. Probleme cu urechile

4. Pneumonie

5. Bronșită

Mamele care nu fumează sunt mai putin susceptibile în a dezvolta:

1. Cancer pulmonar și emfizem

2. Probleme de inima si accidente vasculare cerebrale

3. Menopauza precoce

4. Riduri

5. Reducerea fertilității

Așadar, este extrem de important să renunți sau măcar să limitezi pe cât posibil dezvoltarea acestui obicei nesănătos, pentru că acest stil de viață nu te afectează doar pe tine, fumătorul activ, ci și pe cei din jurul tău, printre care putem regăsi și copilul, care fumează pasiv.

Informează-te corespunzător asupra efectelor fumatului și vei vedea cât de benefic îți va fi atât ție, cât și familiei tale dacă vei renunța la acest obicei!

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI