Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-04-24 10:07:18 +0300 Tulburările de somn, un pericol pentru copii

Tulburările de somn, un pericol pentru copii

Tulburările de somn, un pericol pentru copii 470 900
Copiii care dorm insuficient sunt mai predispuși la probleme comportamentale și este mai probabil să întâmpine dificultăți în a-și atinge potențialul real

A avea copii care nu au un somn odihnitor sau suficient poate provoca mult stres familiei.
Din fericire, o mare parte dintre problemele uzuale de somn ale copiilor se rezolvă ușor după ce sunt identificate.

Pentru mai multe argumente privind tulburările de somn la copii, vă invităm miercuri, 2 mai, ora 18:30 la „Ai grijă de somnul copilului tău!- a III a ediție”, susținut de d-na Doctor Mihaela Oros.

CE VOM ÎNVĂȚA LA ACEST CURS?
● Să urmărim somnul copilului nostru și să identificăm semnele eventualelor tulburări;
● Riscurile unui somn neodihnitor: de la oboseală până la complicații respiratorii, obezitate și diabet;
● Să ne explicăm anumite comportamente aparent neobișnuite din timpul somnului său;
● Să ne înțelegem ciclurile de somn;
● Să eliminăm din viața copilului nostru „hoții de somn”;
● Să contribuim la un stil de viață care îl va ajută să devină un adult echilibrat și fericit.

Despre vorbitor
Doctor în științe medicale, medic primar pediatru și specialist pneumolog, cu supraspecializare în somnologia pediatrică și polisomnografie la Cincinnati Children’s Hospital Medical Center din SUA. Dr. Mihaela Oros este coordonatorul Centrului de Somnologie Pediatrică Regina Maria, conducând o echipă multidisciplinară de medici pediatri, pneumologi, ORL-iști, neurologi și psihologi cu experiență în somnologia la copii.

Este membră activă în Societatea Română de Pediatrie, Societatea Română de Pneumologie și Societatea Europeană de Pneumologie, membră în Comitetul Director al Secțiunii de Somnologie a Societății Române de Pneumologie și din anul 2010 este delegat național al GINA (Global Initiative for Asthma) – forumul la nivel mondial implicat în îmbunătățirea îngrijirii pacienților cu astm.
A fondat Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți, a cărei misiune este educația și accesul medicilor la informații valide și de ultima oră. A dezvoltat laboratoare de studiu al somnului la copii.

Dr. Mihaela Oros a inițiat prima cercetare în România privind prevalența problemelor respiratorii în timpul somnului la copii și adolescenți. S-a dovedit că 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvoltă o tulburare de respirație în timpul somnului, dintre care forma cea mai severă este apneea obstructivă în somn.

Despre Organizator
MED EXPERTS este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, care își propune promovarea inovației în medicină, informarea și educarea publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos, echilibrat.
În 2017 Med Experts a început campania “Arta de a trăi frumos și sănătos” care s-a concretizat în numeroase evenimente dedicate oamenilor preocupați de sănătatea lor, a familiei și a colegilor lor. Peste 1000 de oameni s-au bucurat în 2017 de evenimente și workshopuri aplicate ce promovează prevenția și un stil de viață sănătos.

Locație eveniment: Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite 3-5, bloc B2, parter, București.
Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac aici.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători