Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-04-12 16:56:58 +0300 Unde mergem cu copilul duminică, 15 aprilie, în București

Unde mergem cu copilul duminică, 15 aprilie, în București

Unde mergem cu copilul duminică, 15 aprilie, în București 470 900
Activități de weekend împreună cu cel mic

SPECTACOLE

Un weekend magic la Salina by ABC să vă bucurați de o ședință de salinoterapie și de un spectacol interactiv alături de cei mici. Vino la o porție de bucurie și jonglerie împreună cu clovnița – preferata copiilor! Mingiuțe colorate, eșarfe aruncate în aer, cercuri magice, jocuri, concursuri și multă energie! Dans cu pompoane colorate, pălării și peruci de clovn, toate pe covorul roșu, alături de cei mai veseli și talentați copii!

Adresa: Str. Delea Nouă, nr. 15, București, sector 3, la 10 minute de Piața Unirii.
Rezervă-ți locurile: 0733.809.377; 031.43.82.882

ANIVERSARE

Putem face o faptă bună împreună pentru niște copii speciali. Cristina Oţel ne așteaptă cu brațele deschise la Fă un bine, fii bine!, o petrecere de ziua ei numai bună pentru o după-amiază de duminică, iar voi veniți cu bani de donat pentru copii în loc de cadou pentru mine.
Vom avea loc de stat la povești, loc de joacă pentru copii dotat pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile, terasă și cameră pentru mama și bebe. Bufetul va fi o combinație de bunătăți clasice și raw vegane. Vom face multe poze pe care le veți putea lua acasă. Și vom avea și o tombolă cu premii tare frumoase.

Adresa: Str. Doctor Ernest Juvara, nr.12, Sector 6 București, între orele 17:00 – 19:00
Nr. Telefon: 0770894178

 FILM

Filme pentru copii la cinema:

•    Raţă, raţă şi gâscan : după ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. .
Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare. El crede că este mai bun decât oricine altcineva și își petrece timpul încercând cascadorii nebunești, la viteze și mai nebunești. Dar, după ce a salvat doi pui de rață rătăciți, Chi și Chao, din ghearele unei pisici excentrice și periculoase pe nume Banzou, cei doi îl percep pe Peng ca pe un părinte.Pentru a afla sfârșitul poveștii, mergeți la film cu cei mici. 
Premiera filmului: 20 aprilie 2018
 
•    Dacă nu ați fost încă la Peter Iepurașul, vă invităm cu mare drag să vă duceți și să-l vizionați împreună cu cei mici, la cinema. Este vorba despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.
Premiera filmului: 30 martie 2018.

•    Prințesa furată este o poveste fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.
Premiera filmului: 16 martie 2018
 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI