Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-02 12:10:11 +0200 Asigură-te că bebelușul tău are parte de tot ce este mai bun! Vopseaua ecologică pentru camera copilului

Vopseaua ecologică pentru camera copilului

Vopseaua ecologică pentru camera copilului 470 900
Asigură-te că bebelușul tău are parte de tot ce este mai bun!

Camera copilului și spațiul care va îl va ajuta pe acesta să se acomodeze trebuie să fie amenajate în funcție de nevoile și, eventual, preferințele acestuia. Vopseaua pe care o folosești reprezintă unul dintre cele mai importante elemente, așa că asigură-te că este ecologică, formată din ingrediente naturale și nu conține substanțe toxice.

Cum poți distinge vopseaua econogică de cea convențională?

Asigură-te că vopseaua pe care o alegi pentru camera copilului are pe etichetă sau pachet marcajul eco sau bio. În apropierea acestui semn, ar trebui să găsești și mai multe detalii despre conținutul vopselei, fapt care te poate ajuta să alegi cea mai bună variantă pentru sănătatea și confortul copilului tău.

Care sunt beneficiile pentru utilizarea vopselei ecologice în camera copilului?

Dacă alegi o astfel de vopsea, te vei asigura că nu îți vei expune copilul la substanțe cancerigene, la hidrocarburi clorurate, fum și alte substanțe dăunătoare. Acest lucru se datorează faptului că vopselele naturale provin din materiale vegetale prime (minerale sau vegetale), rășini vegetale și uleiuri vegetale, ulei de in, uleiuri esențiale pe bază de plante și coloranți vegetali.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI