Compatibilitatea semnelor zodiacale

Semne zodiacale

Câtă muncă implică creșterea unui copil în zodia Leu? Cât de priceput va fi un părinte Taur? La ce te poți aștepta atunci când un Săgetător împarte camera cu o Fecioară?

 

Capricorn

Un Capricorn nu se schimbă prea mult de-a lungul vieții. Aceștia sunt de obicei temperați și independenți, caracteristici care îi vor urma întreaga viață. Un copil Capricorn preferă să aibă unul sau doi prieteni apropiați decât să facă parte dintr-un grup mai mare. 

Totodată, un copil în zodia Capricorn adoră să citească și să aibă cel puțin o activitate. De la o vârstă fragedă acesta este capabil să se distingă din mulțime, iar atunci când participă la jocuri de echipă încearcă să fie lideri.

Copilul Capricorn este responsabil, organizat și ambițios. De cele mai multe ori, un copil Capricorn va prefera să citească o carte decât să se joace cu alți copii. În ciuda maturității acestora, Capricornii își pot pierde încrederea foarte ușor. Aceștia trebuie învățați să se relaxeze și să își exprime emoțiile, deoarece grijile Capricornilor sunt diverse și frecvente.

Compatibilitatea semnelor zodiacale

Introdu semnul tău zodiacal pentru a-ți calcula compatibilitățile

&

Zodiile copiilor


Sponsori

Susținători