Compatibilitatea semnelor zodiacale

Semne zodiacale

Câtă muncă implică creșterea unui copil în zodia Leu? Cât de priceput va fi un părinte Taur? La ce te poți aștepta atunci când un Săgetător împarte camera cu o Fecioară?

 

Darul înnăscut al comunicării

Dacă este un copil care să se bucure de muzica clasică atunci când se află în pântecul mamei, acesta este copilul din zodia Gemeni! Un astfel de copil are nevoie constant să fie împins de la spate. 

Însă, încă din primele luni se va face remarcat prin interesul său pentru cunoaștere. Va progresa rapid, chiar de la grădiniță. Abilitățile sale de comunicare le vor depăși cu ușurință pe cele ale copiilor din jur. 

Încurajează-i acest dar al comunicării, dar ai grijă să înțeleagă și avantajele tăcerii. Răspunde-i la toate întrebările calm și clar. Totodată, este important să ai în vedere că acesta își va contura personalitatea în funcție de educația pe care o primește atât de la părinți, cât și de la profesori. Este un copil deștept, însă trebuie să învețe să se concentreze pentru a duce la final orice acțiune sau plan pe care îl întreprinde.

 

Compatibilitatea semnelor zodiacale

Introdu semnul tău zodiacal pentru a-ți calcula compatibilitățile

&

Zodiile copiilor


PARTENERI