Compatibilitatea semnelor zodiacale

Semne zodiacale

Câtă muncă implică creșterea unui copil în zodia Leu? Cât de priceput va fi un părinte Taur? La ce te poți aștepta atunci când un Săgetător împarte camera cu o Fecioară?

 

Fecioară

Raza de soare din viețile tuturor

Copilul din zodia Fecioară reprezintă o bucurie în viața oricui. Un astfel de copil este înzestrat cu o minte ascuțită, fiind totodată capabil să îți exprime argumentele, gândurile și dorințele mult mai rapid, eficient și plăcut decât oricare alt copil. 

Totodată, un copil în zodia Fecioară are o gândire analitică, ceea ce înseamnă că te va bombarda cu întrebări pentru a putea înțelege cât mai multe despre lumea care îl înconjoară. Trebuie să fii răbdătoare și să îi răspunzi întrebărilor clar, fără detalii insignifiante. 

Pe măsură ce va crește, vei observa că are simțul umorului foarte dezvoltat. Se va descurca foarte bine la școală, dacă îl vei încuraja și îi vei recunoaște meritele. Învață foarte repede și luptă din răsputeri pentru a-și atinge scopurile. Acesta simte nevoia să ofere bucurie celor din jur și să se simtă util. Încurajează-l să transforme toată acestă energie și nevoie de implicare într-o acțiune creativă și utilă. 

 

Compatibilitatea semnelor zodiacale

Introdu semnul tău zodiacal pentru a-ți calcula compatibilitățile

&

Zodiile copiilor


PARTENERI