Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-10-17 15:19:54 +0300 ”Nu mi-am dorit ca băiatul meu să creadă vreodată că nu este normal. Am vrut să vadă că este diferit și să realizeze că asta îl face special.” Viața prin ochii unui copil autist

Viața prin ochii unui copil autist

Viața prin ochii unui copil autist 470 900
”Nu mi-am dorit ca băiatul meu să creadă vreodată că nu este normal. Am vrut să vadă că este diferit și să realizeze că asta îl face special.”

La fel ca frumusețea, fericirea sau tristețea, normalitatea este un termen al cărei definiții poate oscila. Ceea ce este frumos sau normal pentru tine devine cu ușurință ceva anost, banal sau anormal pentru o altă persoană.

Suntem tot mai mulți și tot mai diferiți, iar aceste diferențe se văd cel mai bine atunci când suntem copii, cât încă nu am fost modelați de către părinți, societate sau mulți alți factori.

Însă, în diversitate regăsim frumusețea. Dacă am fi toți la fel, dacă ne-am încadra într-un tipar sau dacă am avea aceleași definiții pentru normalitate și frumusețe, o mare parte din esența noastră ar dispărea.

De ce această introducere?

De ce acest discurs?

Pentru că în cele ce urmează vei putea descoperi viața prin ochii lui Elijah, un băiețel de 5 ani care suferă de autism și care are dreptul de a fi considerat un copil normal și frumos.

Tatăl lui Elijah, Timothy Archibald, este un renumit fotograf și un părinte iubitor care a decis să captureze cele mai speciale momente din viața lui Elijah. Fără să vrea, Timothy a descoperit o lume uimitoare și a reușit să se apropie mai mult de copilul său.

Elijah este pasionat de obiectele mecanice, simte nevoia de a se repeta și preferă un mediu retras, solitar. Fiecare fotografie realizată de către tatăl său a reușit să arate o parte din lumea lui Elijah, din felul în care vede el viața, așa cum vei putea observa și tu.

Sursa: Boredpanda.com 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI