Cine suntem

Site-ul www.babyspace.com.ro este deținut de compania CARE DIRECT S.A., cu sediul în Grecia, Dafni, Str. Dervenakion nr. 8, (info@caredirect.com, tel. +30 210 9287700), denumită în continuare CARE DIRECT.

Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau a ilustrațiilor din orice pagină a site-ului www.babyspace.com.ro este posibilă numai după obținerea acordului scris al CARE DIRECT.

Pentru solicitarea obținerii acordului scris de reproducere integrală sau parțială a conținutului site-ului, puteți trimite o solicitare la adresa de email: info@babyspace.com.ro

Utilizând acest site, vizitatorul / utilizatorul trebuie să citească cu atenție termenii și condițiile generale de utilizare și să viziteze / utilizeze paginile / serviciile www.babyspace.com.ro numai dacă le acceptă pe deplin. Dacă utilizați acest site, se presupune că ați luat cunoștință de termenii și condițiile generale de utilizare, că le acceptați și că renunțați la orice nemulțumire ulterioară care ar putea apărea din vizitarea www.babyspace.com.ro (denumit în continuare Babyspace) poate modifica în orice moment termenii și condițiile generale de utilizare.

Vizitatorii / utilizatorii sunt responsabili să verifice regulat dacă au fost făcute modificări ale acestor termeni și condiții generale. Utilizarea Babyspace după modificarea menționată anterior va fi considerată acceptare a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare, în noul format. Este interzisă utilizarea Babyspace în caz de neacceptare a oricărui element din termenii și condițiile generale de utilizare.

SCOPUL SITE-ULUI

Babyspace este disponibil strict pentru informarea vizitatorilor / utilizatorilor și nu în scopuri comerciale. Babyspace este un portal online care are ca scop educarea și informarea cuplurilor care doresc să devină părinți, viitoarelor mămici și părinților cu copii de la prima zi de viață la 12 ani. Este un site cu informații despre sănătatea copiilor și familiilor, despre dezvoltare, îngrijire și educare a copiilor 0 – 12 ani. În acest scop, Babyspace a stabilit parteneriate cu centre medicale, specialiști în sănătate, maternități private și de stat, pentru a furniza informații actuale și utile în temele abordate în cadrul articolelor site-ului.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Babyspace este deținut de CARE DIRECT și este protejat de prevederile internaționale și locale din Legea 59/1976 privind drepturile de autor, așa cum se aplică ea în prezent. În afara excepțiilor explicite (drepturile de autor ale terților, colegilor și organismelor partenere), întregul conținut al Babyspace, inclusiv imaginile, grafica, fotografiile, desenele, textele, instrumentele și calculatoarele, serviciile furnizate și, în general, acest site web este protejat de dreptul de autor, mărcile înregistrate și mărcile de servicii ale Babyspace și CARE DIRECT și sunt protejate de prevederile respective ale convențiilor și tratatelor elene, europene și internaționale.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în mod explicit, utilizatorii au dreptul să navigheze pe acest site numai pentru uz personal, necomercial.

Vizitatorilor / utilizatorilor li se permite să descarce, să trimită prin e-card informații de pe Babyspace unui alt utilizator și să tipărească materialele incluse pe site, să trimită link-uri cu articolele de la Babyspace pentru uz personal către utilizatori, cu condiția să nu fie afectate drepturi de proprietate intelectuală sau industrială și cu condiția să nu fie modificată, afectată sau ștearsă nici o marcă comercială. Această prevedere poate fi revocată în orice moment.

Orice altă utilizare a materialului disponibil pe acest site este interzisă, inclusiv cu titlu orientativ: modificarea, copierea, compilarea, configurarea, reproducerea, distribuirea, transferul, vânzarea, republicarea fără sursa de origine, încărcarea în alt mod a unor informații (în ansamblu, o parte sau un rezumat al acestora), disponibile pe acest site, în orice mod sau prin orice mijloace, inclusiv trimiterea lor pe Internet sau disponibilitatea acestora pe Internet în orice alt mod, fără consimțământul scris prealabil al CARE DIRECT.

Alte produse sau servicii menționate pe pagina web a acestui site și care poartă mărci comerciale ale organizațiilor, companiilor, partenerilor asociați, uniunilor sau publicațiilor respectiv asociate sunt proprietatea lor intelectuală și, prin urmare, aceste organisme sunt exclusiv responsabile.

CARE DIRECT își rezervă dreptul de a adăuga, modifica și / sau elimina în orice moment orice element și / sau informații incluse în acest site, precum și de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau integral, serviciile sale fără un avertizare / notificare prealabilă.


PARTENERI