Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2024-04-26 17:28:23 +0300 Pentru majoritatea cuplurilor, apariția unui copil vine cu numeroase provocări. Îngrijirea bebelușului în primele luni de viață

Îngrijirea bebelușului în primele luni de viață

Îngrijirea bebelușului în primele luni de viață 470 900
Pentru majoritatea cuplurilor, apariția unui copil vine cu numeroase provocări.

Pentru majoritatea cuplurilor, apariția unui copil vine cu numeroase provocări. De la procesul de alăptare, la somnul celui mic și până la prima băiță, toate aceste momente sunt, atât pentru părinți, cât și pentru cei mici, reale probe ce trebuie trecute.

                În procesul de creștere, bebelușii au nevoie să fie hrăniți corespunzător, iar pentru un somnic odihnitor, o băiță binemeritată înainte de intrarea în lumea fermecată a viselor este mai mult decât așteptată!

https://www.farmec.ro/game/gerovital-kids

                Gerovital Kids îl învață pe bebe cu binele băițelor super senine! Încă din primele zile de viață ale celui mic, alege să îi oferi băițe fericite, fără lacrimi, cu calm și bucurie, cu un zâmbet mare, din cap până-n picioare. Poți folosi unul dintre gelurile de spălare pentru corp și păr (Sensitive sau Hydra-Care) sau alege spuma delicată de spălare pentru bebe, concepută special pentru nevoile primelor luni de viață. Uleiul de îngrijijre cu cocos și Vitamina E, care protejează și calmează pielea delicată a bebelușilor, face din masajul bebelușului un ritual ideal de conectare părinte-copil. Și pentru că știm că nici momentul schimbării scutecului nu e lipsit de provocări, Crema Petrini (în varianta Forte sau clasică) vine să completeze rutina de îngrijire a celor mici, pe care îi scapă de iritațiile din zona scutecului încă din primele zile de viață.

Comentarii

Neutral avatar

PARTENERI