Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2019-02-04 15:23:08 +0200 Superproducția Disney On Ice ajunge în România cu spectacolul Reach For The Stars

Superproducția Disney On Ice ajunge în România cu spectacolul Reach For The Stars

Superproducția Disney On Ice ajunge în România cu spectacolul Reach For The Stars 470 900
Ce: Reach for the Stars – producție Disney on Ice
Când: 6 – 10 februarie 2019
Unde: Romexpo, Pavilionul Central

Bucureștiul este – în perioada 6 – 10 februarie 2019 – scena perfectă pentru lumea plină de farmec a lui Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy. Aceștia aduc cele mai impresionante momente din Regatul Disney pe scena Romexpo.

Un fenomen la nivel mondial, Disney On Ice ajunge în România cu o producție nouă, după ce a încântat peste 285 de milioane de spectatori, în 67 de țări, de pe 6 continente.

Mickey Mouse și prietenii săi sunt gazdele unui spectacol care prezintă momente captivante din Regatul de Gheață, Mica Sirena, Rapunzel & Frumoasa și Bestia.

Ceea ce este cu adevărat emoționant în faptul că aducem personaje precum Anna și Elsa pe gheață este mesajul lor puternic, care inspiră. Publicul rezonează cu faptul că cele două surori descoperă adevăratul sens al iubirii; în calitate de părinți, ne străduim să găsim exemple pentru copiii noștri, modele care să-i încurajeze să își găseasca forța interioară și să aibă încredere în ei inșiși”, spune Nicole Feld, producătoarea spectacolului.

Producția Disney On Ice - Reach For The Stars este un spectacol de familie antrenant, care combină poveștile copilăriei și ale eroilor lumii Disney cu talentul patinatorilor de talie mondială, coregrafia plină de energie, costumele spectaculoase, luminile strălucitoare și scenografia uimitoare, pentru a crea o experiență unică.

Reprezentațiile vor avea loc după cum urmează:

  • miercuri (6 februarie) ora 19:00;
  • joi (7 februarie) ora 19:00;
  • vineri (8 februarie) ora 19:00;
  • sâmbata (9 februarie) orele 11:00 si 15:00;
  • duminica (10 februarie) ora 11:00.

Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și Diverta), la prețuri începând cu 78 de lei, unele bilete beneficiind chiar de 15% reducere la premiera spectacolului de miercuri, 6 februarie.

Mai multe informații despre spectacol și program pe www.disneyonice.ro și pe Facebook @DisneyOnIceRomânia.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI