Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-01-19 17:41:42 +0200 Află mai multe despre experiența inedită pe care au avut-o doi copii atunci când au descoperit frumusețea naturii! Vara la țară prin ochii unor copii

Vara la țară prin ochii unor copii

Vara la țară prin ochii unor copii 470 900
Mediul în care se dezvoltă un copil își pune amprenta asupra tuturor aspectelor care îi vor defini personalitatea. Sunt o mulțime de părinți care consideră că un copil își poate dezvolta mult mai armonios personalitatea, dar și fizicul î...

Mediul în care se dezvoltă un copil își pune amprenta asupra tuturor aspectelor care îi vor defini personalitatea. Sunt o mulțime de părinți care consideră că un copil își poate dezvolta mult mai armonios personalitatea, dar și fizicul în mediul urban, având acces la o varietate de școli și procedee de divertisment. Însă, toți cei care am petrecut cel puțin o vară la bunici sau am crescut practic la țară putem afirma cu tărie că nimic nu se compară cu distracția de care ai parte în copilărie în mediul rural. 

Adrian Murray este unul dintre părinții care a decis să le ofere copiilor săi o experiență inedită prin care să îi aducă mai aproape de origini, de natură. Spre surprinderea tuturor, copiii au fost extraordinar de încântați de oportunitatea pe care le-a oferit-o tatăl său și o mulțime de fotografii pe care Adrian le-a realizat dovedesc acest fapt. 

Adrian Murray recomandă tuturor părinților să le ofere cel puțin o astfel de experiență copiilor, deoarece nimic nu se compară cu fericirea de pe chipurile acestora în momentul în care intră în contact cu natura. 

Mai multe poze sunt disponibile pe site-ul Boredpanda.

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI