Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-09 16:26:52 +0200 Când gemenii intră în contact cu lumea exterioară, mai ales dacă încep să meargă la grădiniță sau la școală, cresc exponențial șansele de a se îmbolnăvi. Vezi ce e de făcut! Ce se întâmplă când se îmbolnăvesc gemenii...

Ce se întâmplă când se îmbolnăvesc gemenii...

Ce se întâmplă când se îmbolnăvesc gemenii... 470 900
Când gemenii intră în contact cu lumea exterioară, mai ales dacă încep să meargă la grădiniță sau la școală, cresc exponențial șansele de a se îmbolnăvi. Vezi ce e de făcut!

Când gemenii intră în contact cu lumea exterioară, mai ales dacă încep să meargă la grădiniță sau la școală, cresc exponențial șansele de a se îmbolnăvi. Planul de tratament nu este unul diferit pentru gemeni, însă va trebui să ai în vedere că efortul va fi dublat.

Prevenire: De fiecare dată când gemenii intră în contact cu un copil bolnav, spală-le mâinile cu săpun. Este indicat să porți mereu în geantă servețele dezinfectante.

Farmacia de acasă: Fă-ți aprovizionarea cu medicamente ori de câte ori este nevoie, pentru a nu rămâne în pană atunci când ai mai mare nevoie.

Farmaciile non-stop: Identifică cea mai apropiată farmacie non-stop de casa ta.

Ajutorul: Dacă ambii copii se îmbolnăvesc, trebuie să te înarmezi cu răbdare. Această perioadă o să treacă. Dacă simptomele acestora îți dau bătăi de cap și îți ocupă tot timpul, atunci este important să ceri ajutorul familiei sau prietenilor, pentru a putea jongla cu boala acestora, serviciul și viața de familie.

Ține-i separați: Dacă se îmbolnăvește unul dintre gemeni, încearcă să îi ții separați pentru a evita transmiterea bolii. Dacă ai posibilitatea, trimite-l pe cel sănătos la bunica lui sau la o rudă apropiată.

Vaccinuri: Respectă programul de vaccinare pe care ți l-a recomandat medicul tău de familie.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI