Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-05-12 18:22:21 +0300 Află mai multe despre noua metodă de naștere prin cezariană care este asemănătoare nașterii naturale! Naștere naturală prin intermediul... cezarianei

Naștere naturală prin intermediul... cezarianei

Naștere naturală prin intermediul... cezarianei 470 900
Află mai multe despre noua metodă de naștere prin cezariană care este asemănătoare nașterii naturale!

Naștere naturală sau cezariană? Aceasta este una dintre cele mai mari dileme ale unei femei în timpul sarcinii. Copiii născuți prin cezariană sunt predispuși problemelor respiratorii, având în vedere că sunt aduși pe lume foarte rapid și se luptă pentru a se adapta acțiunii de a respira aer într-o manieră normală.

Conform unui studiu recent, există acum o altă metodă de a naște numită “cezariana naturală”. Această metodă nouă face trazniția mult mai ușor de sportat pentru bebeluș, oferindu-i acestuia oportunitatea de a evada din uter, comparativ cu metoda clasică în care este scos de către chirurg.

Procedura implică efectuarea unei incizii în pântec, urmând ca apoi să fie scos capul bebelușului. După aceea, totul este lăsat pe umerii bebelușului, care trebuie să își găsească singur calea, așa cum se procedează și în cazul nașterii naturale. Poate dura în jur de 4 minute ca un copil să fie născut prin această metodă nouă, iar apoi copilul poate merge la pieptul mamei sale pentru a avea primul contact piele-pe-piele.

Doctorii vor începe să pună în practică această metodă diferită de naștere prin cezariană vara aceasta pentru a determina dacă operația este sau nu mai periculoasă decât procedura standard.

Sursa: Dailymail.co.uk

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI