Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-04-07 16:51:37 +0300 Un tată a decis să creeze una dintre cele mai uimitoare case pentru joacă pentru copiii săi, iar rezultatul l-a determinat să pornească o afacere! O casă ca în povești

O casă ca în povești

O casă ca în povești 470 900
Un tată a decis să creeze una dintre cele mai uimitoare case pentru joacă pentru copiii săi, iar rezultatul l-a determinat să pornească o afacere!

În urmă cu doar câțiva ani, Tysson Leavitt, un tată din Canada, a decis să pornească o mică afacere construind căsuțe pentru copii. Nu a avut nevoie de mai mult de un an pentru a transforma afacerea într-una profitabilă, având în vedere că Charmed Playhouses s-a transformat dintr-o firmă de 3 persoane într-un brand respectat cu clienți din toate colțurile Statelor Unite ale Americii.

Muzele lui Tysson au fost chiar copiii săi, iar acesta oferă acum părinților oportunitatea de a le construi casa de vis în funcție de ideile copiilor acestora. Finalul este întotdeauna unul uimitor, având în vedere că ideile sunt ale clienților, însă echipa Chamed Playhouses le dă o formă finală uluitoare.  

Contul de Instagram al companiei este extrem de impresionant și conține poze ale tuturor căsuțelor pe care le-au proiectat, cât și ale celor în curs de dezvoltare.

 

Our craftsmen are dedicated, hardworking people who love what they do. We think you will see that in their work.

A photo posted by Charmed Playhouses (@charmedplayhouses) on

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători