Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-02-25 13:39:39 +0200 Prietenia nu ține cont de vârstă, cultură sau, în cazul acesta, specie. Prietenia depășește orice așteptări

Prietenia depășește orice așteptări

Prietenia depășește orice așteptări 470 900
Prietenia nu ține cont de vârstă, cultură sau, în cazul acesta, specie.

James Isaac și câinele său, Mahe, sunt dovada vie a faptului că oamenii și animalele pot comunica și pe alte căi decât cele convenționale. James este un băiețel în vârstă de de 9 ani care suferă de autism, iar Mahe este cel mai bun prieten al acestuia.  

De curând, James a fost nevoit să meargă la spital pentru efectuare unor teste, însă lucrurile s-au complicat în momentul în care copilul a realizat că va dura o perioadă până când va putea fi alături de prietenul său necuvântător.

Deși au fost inițial împotriva acestei idei, medicii de la Spitalul de Copii din Wellington și-au dat acordul ca Mahe să fie alături de James în timpul investigațiilor. În urma acestui fapt, James a devenit extrem de cooperant, fiind încurajat la fiecare pas de Mahe, care nu s-a dezlipit de copil pe toată perioada testelor.

Mahe este un cățel dresat pentru a avea gijă de copiii cu autism și face parte din viața lui James de aproximativ 2 ani și jumătate. Mama lui James a declarat că viața copilului s-a schimbat semnificativ, fiind mult mai liniștit și cooperant după ce Mahe a devenit un membru al familiei.

Sursa: Stirileprotv.ro

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI