Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-10-12 17:15:10 +0300 Fiecare părinte trece prin asta. Fiecare atinge un punct în care simte că nu mai poate, iar apoi ceva minunat se întâmplă. Copilul reușește să șteargă cu buretele orice supărare! Momente amuzante din viața unui părinte

Momente amuzante din viața unui părinte

Momente amuzante din viața unui părinte 470 900
Fiecare părinte trece prin asta. Fiecare atinge un punct în care simte că nu mai poate, iar apoi ceva minunat se întâmplă. Copilul reușește să șteargă cu buretele orice supărare!

Aaaa, bebelușii... Își fac loc în viața ta și îți întorc lumea pe dos în 2 timpi și 3 mișcări. Înainte să-ți dai seama te vei trezi extenuată, cu nervii întinși la maximum și fără a avea măcar câteva momente de respiro. 

Oricine poate fi de acord că pentru a fi un părinte bun trebuie să ai muuuultă răbdare. Însă, dacă pe lângă răbdare ai și simțul umorului, atunci vei putea să te bucuri de experiența de a fi părinte mai mult decât îți imaginezi. 

Pozele de mai jos arată doar o parte din clipele de amuzante și prețioase pe care ți le poate oferi un copil și dacă ești dispus să împărtășești, așteptăm și poveștile sau pozele tale. 

Sperăm să îți placă?

1. Până și cățeii dau în mintea copiilor...

2. Așa tată, așa fiu.

3. Mama bebelușului din imaginea de mai jos a observat lemurul din căruț abia atunci când i-a atras atenția o altă femeie. 

4. No comment! :) 

5. ”Bine ai venit, frățioare!”

6. Să-i lăsăm să se mai cunoască...

7. ”Mami, mi-e foame!”

8. Asta se întămplă când bebelușul rămâne singur cu tatăl.

Sursa: Boredpanda.com 

 

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI