Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-09-28 17:26:23 +0300 Orice proaspătă mămică este depășită de situație. Oferă-i sprijinul tău, dedică-i puțin din timpul tău liber și îți va rămâne profund recunoscătoare! Noile mame au nevoie de ajutor

Noile mame au nevoie de ajutor

Noile mame au nevoie de ajutor 470 900
Orice proaspătă mămică este depășită de situație. Oferă-i sprijinul tău, dedică-i puțin din timpul tău liber și îți va rămâne profund recunoscătoare!

Indiferent că este vorba de sora, verișoara sau prietena ta, dacă cineva drag a dat de curând naștere unui copil, atunci va avea nevoie de ajutorul tău. Foarte multe mame au rețineri în a le cere celor dragi să își schimbe programul pentru a da o mână de ajutor cu copilul, pentru a se implica cât de cât în treburile casnice sau chiar pentru a avea o conversație plăcută.

Acestea doresc să se descurce singure, să facă totul fără a cere ajutorul, însă este mai dificilă decât se presupune creșterea unui copil. Însă, poți fi o prietenă bună sau o rudă binevoitoare și poți da un telefon pentru a întreba cu ce poți să ajuți în limita posibilităților.

Este oarecum responsabilitatea prietenilor și a familiei să aibă grijă de starea psihică a mamei, cel puțin în prieme săptămâni de viață ale copilului. Odată de va simți că are în jur oameni pe care se poate baza, aceasta va avea mai multă încredere în forțele proprii și te asigurăm că vei urca pe lista persoanelor preferate.

Mai jos, poți găsi un filmuleț unde sunt prezente mai multe detalii despre stările prin care trece o mamă după naștere, precum și lucrurile pe care le poate face o persoană pentru a ajuta într-o astfel de situație.

Sursa: Pregnancyvideo.net

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI