Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-10-14 15:26:45 +0300 Wendy a pierdut sarcina la 19 săptămâni, însă a ales să doneze tot laptele în numele fiului ei nenăscut. O mamă îndurerată a donat peste 60 de litri de lapte matern

O mamă îndurerată a donat peste 60 de litri de lapte matern

O mamă îndurerată a donat peste 60 de litri de lapte matern 470 900
Wendy a pierdut sarcina la 19 săptămâni, însă a ales să doneze tot laptele în numele fiului ei nenăscut.

Wendy Cruz-Chan era însărcinată în 19 săptămâni atunci când a aflat faptul că sarcina ei stopase. Fiul său, Killian, a fost afectat de o infecție a uterului rară, ceea ce a dus la terminarea sarcinii. Însă, corpul acesteia a continuat să producă lapte. Deși era sfâșiată de vestea pe care a primit-o, Wendy a realizat că putea face un lucru minunat pentru alți bebeluși: putea să doneze laptele.

Wendy este moașă și știe cât de benefic este laptele matern pentru dezvoltarea unui bebeluș, mai ales dacă mama acestuia nu are lactație din anumite motive. Ea a găsit destul de repede câțiva bebeluși care aveau nevoie de lapte și a declarat că dorește să transforme un eveniment tragic în ceva bun. Chiar dacă nu și-a putut alăpta fiul, Wendy a dorit să facă ceva în numele lui.

Wendy admite faptul că oamenii sunt șocați atunci când o văd că folosește pompa pentru sân și le spune că băiețelul ei a murit și face acest lucru pentru alți copii. Însă, Wendy ajută la destigmatizarea a 2 subiecte: pierderea unei sarcini și donarea laptelui matern.

Aceasta dorește să facă o campanie prin care să încurajeze cât mai multe femei care au trecut prin experiențe similare să doneze laptele și să vorbească despre pierderea lor, nu să o ascundă.

În decursul celor 3 luni, Wendy a donat peste 60 de litri de lapte matern care au fost de ajutor mai multor bebeluși, dar și acesteia, oferindu-i puțină liniște și pace într-o perioadă dificilă a vieții ei.

Sursa: Scarymommy.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI