Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-04-12 15:59:05 +0300 Unde mergem cu copilul sâmbătă, 14 aprilie, în București

Unde mergem cu copilul sâmbătă, 14 aprilie, în București

Unde mergem cu copilul sâmbătă, 14 aprilie, în București 470 900
Activități de weekend împreună cu cel mic

FESTIVAL

Între 12 și 15 aprilie, Spotlight – Bucharest International Light Festival transformă, pentru al patrulea an la rând, una dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului, Calea Victoriei, într-o galerie în aer liber a instalațiilor de lumină. În parteneriat cu Festivalul Luminilor de la Berlin, Spotlight 2018 aduce la București proiecte multimedia care îmbină tehnica de ultimă generație cu conținut artistic, emoție și storytelling, anunță organizatorii evenimentului.

ATELIERE
•    ALaNDaLa așteaptă toate fetițele la “Micuța balerină", un atelier de meșterit pentru copii de 4-9 ani, la care cu dragoste și tul copiii vor exersa motricitatea fină și precizia, într-un mediu social. La acesta atelier, copiii vor crea (cu puţin ajutor) o delicată păpuşă-balerină, folosind materiale naturale şi la îndemâna oricui, dar şi multă imaginaţie şi creativitate!

Atelierul se desfășoară în incinta agenției de turism Paralela 45 Academiei, de pe strada Ion Câmpineanu nr. 13, la etajul 1, interfon 02 (zona Universitate). 

•    Din 14 aprilie, se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale la Clubul Copiilor Isteți! Aici, copiii își vor antrena mintea, își vor descoperi și conștientiza emoțiile, dar vor învață și să le gestioneze. 

La finalul celor 8 ateliere părinții vor primi sugestii și recomandări pentru continuarea dezvoltării personale a copiilor.

-    Categorie de vârstă: 5-7 ani, 8-10 ani;
-    Structură: 8 ședințe (60 minute/ședință);
-    Număr participanți: 10 copii;
-    Zile: sâmbătă, ora 10.00;
-    Locație: Clubul Copiilor Isteți, Strada Virgil Pleșoianu 14A, Sector 1, București;
-    Data de început: 14 aprilie 2018 – sub rezerva înscrierii a 10 copii;

Preț modul: 360 lei – plata se va face în avans pentru întreg modulul, după prima ședință – evaluarea.

Florentina Preda – psiholog și consilier școlar cu 16 ani experiență și formator atestat, având experiență cu grupuri de dezvoltare personală, numeroase cursuri, ateliere, work-shop-uri de specialitate cu copii, părinți și profesori.
Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro.

•    Teatrul din Podul Meu propune un atelier în premieră la Clubul Miruna: de-a dura!
Sâmbătă 14 aprilie ora 18, un atelier de joacă pentru copii 1-3 ani. Spectacolul este realizat de Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, sustinator al numeroase spectacole dedicate bebelusilor si toddlerilor.

SPECTACOLE

Vă invităm să petreceți un weekend magic la Salina by ABC și să vă bucurați de o ședință de salinoterapie și de un spectacol interactiv alături de cei mici. Petreceţi o zi minunată de sâmbătă împreună cu VIO de la trupa PAM PAM. VIO vă provoacă cu jocuri logice și de îndemânare și vă fascinează cu glasul ei armonios.

Adresă: Str. Delea Nouă, nr. 15, București, sector 3, la 10 minute de Piața Unirii.

TEATRU

Teatrul Coquette ne invită la spectacolul pentru copii “Califul Barză”, cu umor adecvat copiilor, inspirat după povestea cu același nume din “1001 Nopti”. O frumoasă poveste construită cu mult umor, adresată atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.
Adresă: Calea Călărașilor nr 94, Sector 3, București, telefon: 0754/99.00.17 (între 11:00 – 19:00), rezervări: rezervari@teatrulcoquette.ro

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători