Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-03-17 17:14:38 +0200 Întreabă-te și răspunde sincer: Când a fost ultima dată când ai râs cu gura până la urechi în public fără a te simți jenat? 10 poze care te vor face să vrei să fii din nou copil

10 poze care te vor face să vrei să fii din nou copil

10 poze care te vor face să vrei să fii din nou copil 470 900
Întreabă-te și răspunde sincer: Când a fost ultima dată când ai râs cu gura până la urechi în public fără a te simți jenat?

Dacă nu poți răspunde la această întrebare suficient de repede sau, mai rău, deloc, atunci este momentul să faci o schimbare.

Nimic nu se compară cu fericirea copiilor, cu abilitatea acestora de a se bucura de lucrurile mărunte, de a vedea totul în nimic, spre deosebire de noi, adulții, care vedem nimic în tot. Nu este nevoie să renunți la lucrurile care te definesc, care îți alcătuiesc existența pentru a te putea bucura cu adevărat de viață, ci este suficient să faci puțin loc imaturității.

Un salt în timp în momentele magice, când egoismul și lucrurile negative existau doar în povești îți poate schimba viața sau măcar ziua. Să fii o personă matură este esențial, însă asta nu trebuie să te definească zi de zi, oră de oră.

Te invităm să urmărești pozele de mai jos și te asiguăm că vei face din nou loc entuziasmului și curajului în viața ta!

Lorna Knightingale

Chelsea Marie

Chan Kwok Hung

Yelena Shumilova

Tri Joko

Nadine Hild

Lisa Holloway

thesavvyphotographer

Joan Rosell

tumblr.com

Sursa:  Brightside.me

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare