Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2015-12-07 13:22:27 +0200 Dezvoltarea fizică, emoțională și psihică a unui copil joacă un rol important în formarea acestuia, iar joaca cu părinții este unul din elementele cheie. Joacă-te cu copilul tău!

Joacă-te cu copilul tău!

Joacă-te cu copilul tău! 470 900
Dezvoltarea fizică, emoțională și psihică a unui copil joacă un rol important în formarea acestuia, iar joaca cu părinții este unul din elementele cheie.

Nimic nu se compară cu timpul pe care părinții îl dedică bebelușilor sau copiilor pentru joacă.

De fapt, experții cred că prezența părinților în joaca copiilor este chiar necesară. Copilul învață să se joace, să împărtășească sentimente și obiecte, să participe la activități comune și să se implice în jocuri creative cu persoane dragi lui.

În timpul orelor decicate distracției, copilul poate simti sprijinul emoțional și moral de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. El simte că este acceptat și acest fapt nu face altceva decât să îi sporească încrederea în propria persoană, dar și în cei din jur. El se simte creativ și important, având în vedere că se descurcă atât de bine în fața oamenilor pe care acesta îi prețuiește și care îl iubesc, de asemenea.

În concluzie, joaca cu părinții ajută la dezvoltarea armonioasă a psihicului copilului. Oferă-i copilului cele mai de preț daruri: timpul și atenția ta.

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI