Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-10-07 16:49:06 +0300 Sătul de certurile copiilor, un tată a găsit soluția optimă pentru a-i reduce la tăcere. Cum oprești o ceartă între tripleți?

Cum oprești o ceartă între tripleți?

Cum oprești o ceartă între tripleți? 470 900
Sătul de certurile copiilor, un tată a găsit soluția optimă pentru a-i reduce la tăcere.

Este extrem de dificil să crești un copil și ajungi să te întrebi uneori: Oare cum s-or descuca părinții care au gemeni? Întâmplarea face că nici măcar aceștia nu reprezintă cazul cel mai dificil, având în vedere că mai nou tripleții sunt la modă.

Jake White este unul din tăticii moderni care a ales să rămână acasă alături de copiii săi, însă fiecare zi reprezintă o nouă provocare. Oricine a avut un frate știe că certurile stupide și exagerările sunt la ordinea zilei, însă ce te faci când ești un singur părinte și trebuie să potolești 3 copilași adorabili, dar extrem de vocali și energici?

Copiii lui Jack White sunt mai guralivi decât ai crede, având în verede că certurile pe mâncare și îmbrâncelile sunt la ordinea zilei, însă creativitatea tatălui lor le-a venit de hac.

Acesta și-a separat copiii cu ajutorul unor pereți improvizați din spumă, iar ideea acestuia a avut o uimitoare priză la public. Copiii nu se mai puteau vedea, atinge sau șicana, fapt care i-a oferit ingeniosului tătic oportunitatea de a avea câteva clipe de liniște în care să nu mai audă chestiuni de genul:

  • M-a atins!
  • Mi-a furat mâncarea!
  • Îmi respiră aerul!

Ce părere ai de ideea lui Jack White?

Sursa: Todaysparent.com

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI