Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2016-08-16 17:38:19 +0300 Angelina Jolie, Alyssa Milano sau Pink sunt doar o parte din mămicile care suțin alăptatul în public. Mame celebre susțin alăptatul în public

Mame celebre susțin alăptatul în public

Mame celebre susțin alăptatul în public 470 900
Angelina Jolie, Alyssa Milano sau Pink sunt doar o parte din mămicile care suțin alăptatul în public.

1. Angelina Jolie – În interviul pe care l-a acordat revistei ”W”, Angelina a declarant că a trecut prin toate stările emoționale posibile la naștere, având în vedere că simțea intens lipsa mamei sale, însă a reușit să treacă peste tot și toate pentru că a discutat cu soțul ei, Brad, având astfel parte de cea mai bună terapie posibilă.

2. Gisele Bündchen – Poza în care Gisele își alăpta copilul alături de echipa ei a stârnit o mulțime de controverse, însă i-a adus și susținerea unui număr impresionant de mămici care înțeleg ce efort implică alăptatul în public.

3. Miranda Kerr – Faimosul fotomodel Victoria’s Secret profită de orice oportunitate pentru a-și alăpta copilul, chiar dacă este la muncă.

4. Pink – Pink este o fermă susținătoare a alăptatului, indiferent de locul în care este necesar ca o mămică să își hrănească bebelușul.

Cu ocazia Săptămânii Moniale a Alăptatului, cântăreața a postat una dintre fotografiile ei de suflet, dorind să le aminteacă mămicilor că alăptatul este un act sănătos și natural pe care îl pot împărți doar mamele cu copiii lor.

5. Alanis Morissette – Fabuloasă ca întotdeauna, Alanis își alăptează copilul de 2 ani în drum spre un concert alături de echipa ei.

6. Olivia Wilde – Olivia a pozat pentru Glamour într-o încercare de normalizare a alăptatului în public.

7. Alyssa Milano – Alyssa a fost o altă celebritate care a luptat din răsputeri pentru legalizarea alăptatului în public, fiind de câteva ori ținta unor remarci deloc flatante.

Însă, asta nu a oprit-o să promoveze alăptatulul în public și să le transmită mamelor puterea de care au nevoie pentru a își hrăni copiii atunci când este nevoie, indiferent de locul în care se află.

Sursa: Popsugar.com

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


PARTENERI