Romania
info@babyspace.com.ro +40 21 203 89 69
2018-10-01 16:39:01 +0300 Sănătatea copilului. Boli, vaccinare, alergii

Sănătatea copilului. Boli, vaccinare, alergii

Sănătatea copilului. Boli, vaccinare, alergii 470 900
Parenting Academy organizează evenimentul "Sănătatea copilului. Boli, vaccinare, alergii"

"Oriunde ne uităm, la televizor, pe internet sau în parc, cineva ne oferă sfaturi medicale. Există atât de multă informație medicală (avizată sau nu, corectă sau dimpotrivă) peste tot încât suntem derutați și speriați: nu mai știm să luăm deciziile corecte pentru sănătatea copiilor noștri, nu mai știm în cine să avem încredere.

Pentru a veni în sprijinul părinților și a-i ajuta să găsească puncte de reper documentate, pe 6 octombrie, între orele 9:00 și 14.00, organizăm o conferință intensă despre sănătatea copiilor noștrii, la care am invitat pe scena medici specialiști în imunitate, alergii și fitoterapie.

Vom vorbi despre vaccinuri, despre medicamente alopate și naturiste, dacă si cum să stimulăm sistemul imunitar și ce se întâmplă când e suprastimulat.

Medicii de pe scena ne vor ajuta să aflăm tot ce este important despre bolile copilăriei, despre nutriție și alergii, despre cum le prevenim și cum le tratăm, dar și despre importanța unei vieți echilibrate.

 Înscrierile se pot face aici: https://bit.ly/2NwKWvn

Invitați:
Dr. Ana Culcer, Dr. în Științe Medicale, Medic Primar Pediatru;
Prof. Dr. Pavel Chirilă, Dr. În Științe Medicale, Medic Primar Boli Interne
Dr. Alexis Cochino, Medic Primar Pediatru, specialist în alergologie și imunologie, clinica la IOMC „Prof. Dr. Alfred Rusescu” din Bucuresti;
Dr. Rodica Ungurianu, Medic specialist pediatru la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Bals".

Evenimentul este organizat de Parenting Academy și are loc pe data de 6 Octombrie 2018,ora 09:00 - 14:00, la Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobanților nr. 5 – 7, București, sector 1

 

Comentarii

Neutral avatar

Articole similare


Sponsori

Susținători